Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η κυβέρνηση Καραμανλή βλάπτει σοβαρά και το ηθικό των Ελλήνων. Σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο του τελευταίου εξαμήνου οι Έλληνες είναι πρωταθλητές Ευρώπης και στην απαισιοδοξία, καθώς στην συντριπτική τους πλειοψηφία, βλέπουν το μέλλον τους… μαύρο.
Σύμφωνα με την έρευνα το 65% των Ελλήνων θεωρεί ότι τους ερχόμενους 12 μήνες η οικονομική κατάσταση της χώρας και φυσικά η δική τους, θα επιδεινωθεί, ενώ μόλις το 10% περιμένει κάποια βελτίωση. Πριν από 6 μήνες το ποσοστό που προέβλεπε επιδείνωση ήταν 42% και το ποσοστό που περίμενε βελτίωση ήταν 25%. Σε απλά ελληνικά, τους τελευταίους 6 μήνες το ποσοστό των Ελλήνων που πέρασαν από την φάση της αισιοδοξίας στην φάση της απαισιοδοξίας, αν όχι της απελπισίας, αυξήθηκε κατά 50%!
2. Η κυβέρνηση Καραμανλή εμφανίζει την δεύτερη μεγαλύτερη μείωση αξιοπιστίας (12%) στην Ευρώπη, αφού ο Σαρκοζί είναι αξεπέραστος. Πριν από ένα εξάμηνο , δηλαδή λίγο μετά τις εκλογές, το 46% έδειχναν κάτι να περιμένουν από την κυβέρνηση Καραμανλή. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 34%. Το υπόλοιπο 66% δεν περιμένει τίποτα πλέον.

2 σχόλια:

pinos είπε...

καλα τα λεσ εσει.
αλλα λεσ να μασ κιβερναη ο λουκουμας που λεγετε καραμ,αλης ο ανθροπος ειναι ανθροπινος στοκος αλι κιβερνανε και αυτος κανι τιν χοντροκομενι βιτρινα

ΖΗΝΑ είπε...

Γι αυτό λοιπόν αντίσταση σε όλα τα μέτωπα και όχι απάθεια.Ο καθένας να κάνει τον ααγώνα του με τον τρόπο που αυτός θα επιλέξει.